• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Драги ученици,

Већ двадесет и пет дана не састајемо се у учионицама. Не чује се весела дјечија граја. Не чују се похвале и пријекори наставника. Разредне књиге „одмарају“ у ормарима.

Убијеђени смо да једни другима већ недостајемо!

Ми смо породица која има заједнички циљ. Циљ који ћемо и ове школске године узајамним залагањем, сигурно, и постићи. Вјерујемо да ћемо у овој школској години однијети двије побједе. Побједу у борби са вирусом и побједу у борби за стицање нових знања и вјештина.

Иако нико од нас није очекивао да ћемо наставни процес морати реализовати на мало другачији начин, три седмице, новог начина рада, су показале да ми заједно можемо и хоћемо да УЧИМО. Ви сте, већим дијелом, веома озбиљно приступили извршавању својих ђачких обавеза. Наставници прате ваш рад, и на располагању су вам за све недоумице и додатна појашњења.

Показало се да сте зантересовани, да постављене задатке редовно рјешавате и о томе обавјештавате своје наставнике. Цртате, пишете, рачунате, пјевате и свирате. Свако научено слово, сваки цртеж и број, свака прочитана лекција је још једна ваша и наша заједничка побједа. Личним залагањем доказујете, првенствено себи, да се СВЕ МОЖЕ, САМО КАД СЕ ХОЋЕ.

Дјецо, као и до сада, наставите редовно и пажљиво да пратите наставу на даљину. Ваш свакодневни рад и уложени труд је за сваку похвалу. Радујте се животу и чувајте своје и здравље својих најмилијих.

Позрављамо вас стиховима чувеног пјесника Јована Јовановића Змаја

„Цвеће је украс баште, лептир је украс цвета
А деца пуна маште, деца су украс света.“

Поштовани родитељи,

Ваша улога у новонасталој ситуацији и процесу учења на даљину је веома велика, комплексна и значајна. Свјесни смо да поред редовних породичних и пословних обавеза имате и додатне обавезе око учења и савладавања нових знања ваше дјеце.

Као и ученицима, и вама су на располагању учитељи, одјељењске старјешине, предметни наставници и остало особље наше школе. Свакодневно нас можете контактирати путем вибер-а, меил-а, телефонских позива и порука. Ту смо да вам помогнемо. Да вам пружимо савјете и заједнички пратимо рад ученика. Обострано се помажемо и будемо једни другима од користи.

Нашим заједничким залагањем успјех ученика неће изостати. Помозимо им да, поред стечених знања, сачувају здравље и на лицу задрже безбрижни дјечији осмијех.

КОЛЕКТИВ ШКОЛЕ

Последње објављено:

Препоручујемо:

Дан отворених врата

Термини за пријем родитеља (школска 2019/20 година) овдје  

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Издвојено