• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

ПЕНЗИЈУ СМО ИСПРАТИЛИ НАШЕ КОЛЕГЕ МИЛАНА ВУЈОВИЋА, НАСТАВНИКА РАЗРЕДНЕ НАСТАВЕ и НАДУ МИЉКОВИЋ, НАСТАВНИЦУ СРПСКОГ ЈЕЗИКА

У препуној школској зборници поздравни говор одржао је директор школе Дарко Јегдић:

„Иза свих нас је веома тешка школска година, пуна различитих изазова са којима смо сви на неки начин били оптерећени, а које смо у ходу савлађивали.

Оно на што смо као школа и као колектив посебно поносни је то што на један достојанствен и људски начин испраћамо наше колеге у пензију. То је у нашој школи постала лијепа традиција која ће се наставити и у годинама испред нас.

Заувијек ће остати у сјећању испраћај колегама који су претходних година отишли у пензију, као и овај данашњи нашим колегама Нади и Милану.

Драга Надо, драги Милане, једно велико ХВАЛА што сте били дио нашег колектива, хвала вам на труду, раду и постигнутим резултатима у васпитању и образовању генерација ученика наше школе. Својим радом, добронамјерношћу, осјећајношћу, колегијалношћу и пажњом оставили сте неизбрисив траг. Дакле, хвала вам на коректној и успјешној сарадњи.

Врата наше школе за вас су увијек отворена. Увијек сте добродошли у нашу школу на кафу уз чашицу разговора. Школа је прије свега извор успомена, васпитања и образовања. Надам се да носите лијепе успомене из ове школе и да има доста ученика, колега и догађаја којих ћете се увијек и радо сјећати. Ми као колектив смо поносни што смо вас имали као своје радне кoлеге, што смо имали прилику да се дружимо, радимо и сарађујемо.

Желим вам срећан одлазак у пензију. Да пензионерске дане проведете у здрављу и срећи, весељу и сваком напретку са вашим породицама.

Милан се одликује, изнад свега, својом смиреношћу, која је потребна свима нама. Невидљив, ненаметљив, вриједан и тих. Уз велики труд постигао је резултате кроз свој рад на које може да буде поносан.

Он је први радник колектива који је примио Светосавску награду, највеће признање за просвјетног радника. То је најљепши печат у његовој каријери просвјетног радника. Надамо се да ће и наредних година наша школа имати добитнике Светосавских награда, јер то многи у колективу заслужују.“

Школа је обезбиједила пригодне поклоне и захвалнице које су им уручене.

У име колектива, а посебно у име неколицине колега којима је била наставник, од Наде су се бираним ријечима опростиле колегице Далиборка Ридан и Дарка Деретић.

Милан је свим колегама у свом активу и школи поклонио књигу Патријарха Павла „365 дана, 365 поука“ . Предсједница актива првог разреда Слађана Рупар се захвалила Милану испред Актива, а директор испред радника колектива, цитирајући Патријарха Павла: „Вреднија је једна подршка када си на дну, него хиљаду похвала када си на врху“.

У свим приликама, поготово свечаним, требамо цитирати владику Николаја: „Чини добра дјела сваки дан, ако не можеш рукама, онда мислима и молитвама.“

 

 

Последње објављено:

Препоручујемо:

Снимак обуке за коришћење еДневник-а за ученике

Снимак обуке за коришћење еДневник портала и употребу "Office 365" алата и сервиса у наставном процесу можете погледати ОВДЈЕ (пријавите се као гост)

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

 

Дан отворених врата

Погледајте термине за пријем родитеља (разредна и предметна настава) овдје 

Издвојено