• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

На почетку смо нове школске године за коју се искрено надамо да ће бити пуно боља, љепша и успјешнија од претходне, да ће се одвијати у „нормалним“ околностима.

Драги ученици, желимо вам, прије свега, добро здравље , онда и много успјеха у учењу и савладавању свакодневних обавеза. Молимо вас да покажете дисциплину и одговорност у поштовању прописаних мјера. Јако је важно да будемо одговорни, како према себи, тако и према другима. Чувајући своје здравље чувамо здравље и својих ближих, чланова наше породице, наших пријатеља, наших школских другова, наших наставника.

Посебну добродошлицу упућујемо нашим првачићима, желимо да се с осмијехом на лицу сјећате данашњег дана, јер само је једном први дан у школи. Желио да вам школа буде мјесто за радовање, мјесто за учење, мјесто за игру и дружење, да вам школа буде други дом.

Поштовани родитељи, незамјењива је ваша улога у васпитању и образовању ваше дјеце. У жељи да испунимо ваша очекивања, а у најбољем интересу ваше дјеце – наших ученика трудићемо се да његујемо партнерске односе. Отвореношћу за сарадњу, тимским радом, толеранцијом и разумијевањем постићи ћемо најбоље резултате.

Драге колеге, просветари и у овим неочекиваним и изузетно специфичним околностима, за које вас нико није припремао, доказали сте да успјешно обављате једну од најодоворнијих , али и најљепших улога у животу младих нараштаја. Желимо да и у предстојећој школској години одговорно и предано радите и преносите нова знања, отварате нове путеве и видике, васпитавате добру дјецу, добре људе, узорне грађане.
Срећан нам почетак школске 2021/22. године. Кренимо са осмијехом на лицу, са оптимизмом и енергијом, а завршимо са успјехом и добрим резултатима.

Последње објављено:

Препоручујемо:

Снимак обуке за коришћење еДневник-а за ученике

Снимак обуке за коришћење еДневник портала и употребу "Office 365" алата и сервиса у наставном процесу можете погледати ОВДЈЕ (пријавите се као гост)

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

 

Дан отворених врата

Погледајте термине за пријем родитеља (разредна и предметна настава) овдје 

Издвојено