• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Традиционална манифестација „Дјечија недјеља“ обиљежена је и ове године у и нашој школи у периоду од 4-10. октобра под слоганом „Заједно можемо све“.

Обиљежавање „Дјечије недјеље“ је начин да се укаже јавности на потребу и обавезу поштовања дјетета и на заштиту дјечијих права гарантованих Конвенцијом о правима дјетета коју је 1989. године усвојила Скупштина УН.

Нека од права која су гарантована овом Конвенцијом су: право на једнакост сваког дјетета, право на живот, право на образовање, право на здравствену заштиту, право на игру и слободно вријеме, слободно изражавање мишљења и право да буде саслушано, право на родитељско старање, право на заштиту од економског и социјалног искоришћавања, право на заштиту од насиља, право на слободу изражавања, право онеспособљеном дјетету на посебну бригу...

Одржане су бројне уобичајене манифестације у школи и ван ње, које су дозвољавале мјере и препоруке везане за пандемију корона вируса, а централна манифестација, која је ове године замијенила пријем у градској управи, одржана је у градском парку. Заједно са градоначелником Мирком Ћурићем дјеца из свих школских и предшколских установа учествовала су у различитим друштвеним играма. Честитајући им недјељу посвећену њима градоначелник је свакој екипи уручио поклон као мали знак пажње.

У прилогу можете видјети фотографије са централне манифестације и радионице 1-5 одјељења са које су првачићи послали поруку: „Играм се и учим бити добар пријатељ“.

Последње објављено:

Препоручујемо:

Снимак обуке за коришћење еДневник-а за ученике

Снимак обуке за коришћење еДневник портала и употребу "Office 365" алата и сервиса у наставном процесу можете погледати ОВДЈЕ (пријавите се као гост)

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

 

Дан отворених врата

Погледајте термине за пријем родитеља (разредна и предметна настава) овдје 

Издвојено