• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Доброта много зна и може.Kада би сви помагали онима којима је то најпотребније онолико колико је то у њиховој моћи,свијет би био љепше мјесто за живот.Вођени жељом да са нама помажу другима, фризери из нашег града су показали добру вољу и пружили велику подршку Удружењу учешћем у акцији "Скрати косу,измами један осмијех".

Родитељство представља једну од најплеменитијих ствари у животу. Међутим, то је истовремено и веома велика одговорност. А, када је уз све то обављате сами, тада су изазови још већи. Тата Зоран заједничким снагама са својим дјевојчицама Тамаром, Маријом и Наташом савлађује нимало лаке животне препреке. Данас смо их обрадовали малим знаком пажње.

Једно пријатно дружење са нашим раздраганим малим и великим хуманитарцима.
Успјешно је реализована још једна едукативна радионица нашег удружења која је имала за циљ да унаприједи знање дјеце о расту, развоју и заштити зуба, али и да развије позитиван став према здравственом одгоју, редовној посјети стоматолошкој ординацији, здравом начину живота и правилној исхрани од ране животне доби и одговорности за своје здравље.

Нема сумње да се највеће људске врлине стварају,ојачавају и одржавају у породичном дому. Један од таквих је засигурно и дом породице Поповац. Обрадовали смо њихових седам малишана слаткишима, школским прибором и хигијенским потрепштинама.

Последње објављено:

Препоручујемо:

Дан отворених врата

Термини за пријем родитеља (школска 2019/20 година) овдје  

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Издвојено