• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

У ЈУ ОШ „Десанка Максимовић“ у Станарима одржано је 4. маја Републичко такмичење из Основа информатике. РПЗ позвао је на ово такмичење два ученика наше школе Марка Мијановића и Огњена Вујовића. У пратњи ученика била је наставница техничког образовања и информатике Аница Скочо.


Велики је успјех имати 2 ученика у јакој конкуренцији 23 најбоља млада информатичара Републике.

У нашој школа је 13. априла одржано Регионално такмичење из Физике за узрасте 7. 8. и 9. разреда. Такмичило се 27 ученика и то: 12 ученика 7. разреда, 9 ученика 8. разреда и 6 ученика 9. разреда. Из наше школе такмичила су се 2 ученика: један у 7. разреду и један у 9. разреду.

Резултати су сљедећи:

У гатачкој основној школи „Свети Сава“ одржано је 6. априла Регионално такмичење из енглеског језика на нивоу 9. разреда. У пратњи наставница Наде Вујовић и Олге Радовић на такмичењу су учествовала три ученика наше школе: Нина Буђен, Јована Ћосовић и Марко Мирдиња.
Њихов пласман у конкуренцији 19 ученика је сљедећи:

У Бања Луци је 6. априла одржано 26. Републичко такмичење из математике. У конкуренцији 22 ученика на нивоу 9. разреда наш Огњен Вујовић пласирао се на 11. мјесто. Нажалост, за само пар бодова „побјегла“ му је математичка олимпијада.

Препоручујемо:

Дан отворених врата

Термини за пријем родитеља (школска 2018/19 година) овдје  

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Издвојено