• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

У суботу, 20.4.2019. године, у Љубињу је одржан квалификациони ниво саобраћајно-образовног такмичење ученика основних школа Републике Српске "Дјеца у саобраћају". у познавању правила безбједносг понашања у саобраћају (теоретски дио) и вјештине управљања бициклом на полигону спретности (практични дио). Циљ Такмичења је унапређење опште саобраћајне културе дјеце и повећање степена безбједности дјеце када у саобраћају учествују као пјешаци и бициклисти.

Право учешћа су имале екипе састављене од четири ученика и то два дјечака и двије дјевојчице старосне доби од 10 до 12 година, односно ученици који су рођени 2007., 2008. или 2009. године (било којег датума). Од 11 пријављених екипа, требале су се такмичити и наше 3. Нажалост, 2 дана пред такмичење, једна учесница је на спортском тренингу задобила повреду руке због чега је њена екипа морала одустати. И друга екипа је наишла на потешкоће на дан такмичења када је њихов члан, Николина Кешељ одустала јер је у том тренутку осјећала слабост те су јој додијељени максимални негативни поени. Остали чланови њене екипе су  Милутиновић Василије, Милојевић Марко и Спаић Сара који су се одлично показали и у теоретском и практичном дијелу али је екипни број негативних поена био превелики за даљи пласман. Трећу екипу су  чинили ученици Милојевић Марко, Вукосав Лука, Росандић Анђела и Полић Ана који су заузели 6.мјесто.

У сваком случају, ми смо поносни на наше такмичаре који су се вриједно спремали током цијеле године али понекад на више силе не можемо утицати.

Последње објављено:

Препоручујемо:

еУпис: Промотивни видео

За више информација о електронском упису дјеце у први разред, кликните овдје 

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Распоред писмених провјера

Погледајте распоред писмених провјера овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Дан отворених врата

Погледајте термине за пријем родитеља (разредна и предметна настава) овдје 

Издвојено