• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

У суботу, 20.4.2019. године, у Љубињу је одржан квалификациони ниво саобраћајно-образовног такмичење ученика основних школа Републике Српске "Дјеца у саобраћају". у познавању правила безбједносг понашања у саобраћају (теоретски дио) и вјештине управљања бициклом на полигону спретности (практични дио). Циљ Такмичења је унапређење опште саобраћајне културе дјеце и повећање степена безбједности дјеце када у саобраћају учествују као пјешаци и бициклисти.

Право учешћа су имале екипе састављене од четири ученика и то два дјечака и двије дјевојчице старосне доби од 10 до 12 година, односно ученици који су рођени 2007., 2008. или 2009. године (било којег датума). Од 11 пријављених екипа, требале су се такмичити и наше 3. Нажалост, 2 дана пред такмичење, једна учесница је на спортском тренингу задобила повреду руке због чега је њена екипа морала одустати. И друга екипа је наишла на потешкоће на дан такмичења када је њихов члан, Николина Кешељ одустала јер је у том тренутку осјећала слабост те су јој додијељени максимални негативни поени. Остали чланови њене екипе су  Милутиновић Василије, Милојевић Марко и Спаић Сара који су се одлично показали и у теоретском и практичном дијелу али је екипни број негативних поена био превелики за даљи пласман. Трећу екипу су  чинили ученици Милојевић Марко, Вукосав Лука, Росандић Анђела и Полић Ана који су заузели 6.мјесто.

У сваком случају, ми смо поносни на наше такмичаре који су се вриједно спремали током цијеле године али понекад на више силе не можемо утицати.

Препоручујемо:

еУпис: Промотивни видео

За више информација о електронском упису дјеце у први разред, кликните овдје 

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Дан отворених врата

Погледајте термине за пријем родитеља (разредна и предметна настава) овдје 

Издвојено