• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Директори Основне школе "Јован Јовановић Змај" од оснивања до данас били су: Ракић Вељко, Крунић Марко, Перишић Вукашин, Мијановић Саво, Ножица Недјељко, Ђордан Драгослав и Стевовић Милорад.

ОШ „Јован Јовановић Змај“ има дугу и успјешну васпитно-образовну традицију, како по својим васпитно-образовним, тако и кадровским и организационим резултатима, који су, посебно посљедњих година захваљујући великом ангажовању колектива, ученика и родитеља још значајнији.

За поштовање је и чињеница да је кроз ОШ „Ј.Ј.Змај“ прошло на хиљаде ђака који су вриједни и успјешни чланови овог друштва. Међу њима има и оних који су својим талентом и преданим радом допринијели да ова школа и на тај начин стрекне углед, а ми се данас радујемо свим њиховим наградама и успјесима.

Дјеца, наставници и сви запослени у школи свакодневно су пред новим и другачијим изазовима, које успјешно рјешавамо освајајући и оплемењујући узајамну комуникацију у циљу добре сарадње и подршке дјетету.

Школа кроз реализацију развојног плана тежи постати савремена, препознатљива, квалитетна, водећи рачуна о нивоу знања које ученици требају усвојити, а такође и са којим вриједностима ће кренути у живот.

Циљ коме тежимо је развијање другарске атмосфере, атмосфере потребне за срећан раст и развој дјетета, развијање и подстицање добрих навика, учење не само конкретног градива већ и усвајање здравог и конструктивног погледа на свијет и људе око себе, који је пун ведрине, оптимизма и уживања у истраживању и спознавању различитих знања и правих вриједности.

Настојимо да код наших ученика развијемо креативно размишљање и интелектуалну храброст и обезбиједимо знање које ће трајати читавог живота.

Максимално се залажемо за побољшање унутрашње организације и услова за рад, грађење добрих и квалитетних међуљудских односа заснованих на пријатељском и професионалном нивоу.

Посао наставника даје пуно слободе, омогућава да до изражаја дођу креативност и маштовитост, али је истовремено и тежак јер захтијева много стрпљења, концентрације и потпуну преданост ученицима, чији нам резултати и висока постигнућа опет доносе радост.

Ученик је у првом плану, његове потребе, сазнања, отворен дијалог с њим јер само тако можемо постизати оно чему тежимо: квалитетно и примјењиво знање, културу живљења, перспективност у друштву.

Најважније је да дјеца буду у складу са временом у коме живе. То је успјех!

Наша школа је отворена за све нове идеје и приједлоге са циљем унапрјеђења рада.

Дарко Јегдић, директор школе

Последње објављено:

Препоручујемо:

еУпис: Промотивни видео

За више информација о електронском упису дјеце у први разред, кликните овдје 

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Распоред писмених провјера

Погледајте распоред писмених провјера овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Дан отворених врата

Погледајте термине за пријем родитеља (разредна и предметна настава) овдје 

Издвојено