• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Новости из школе

Поводом Европског дана језика, који се сваке године обиљежава 26. септембра, како би се Европљани охрабрили да уче стране језике,те да подстичу интеркултурну размјену и сачувају језичко насљеђе свог континента, професори Актива страних језика наше школе су заједно са својим ученицима тог дана обогатили своје часове разноврсним садржајем, презентацијама, радионицама и креативним паноима на неколико страних језика и тиме указали на потребу и значај њиховог учења.

Unika осигурање СЦ Требиње - процедура за пријаву осигураног случаја

Документе можете преузети овдје...

Поштовани ученици и родитељи, у понедјељак 2.септембра почиње нова школска 2019/20. година. С радошћу вас очекујемо и дајемо вам најважније информације.

 

Иако на школском распусту, чланови наше школске секције "Мали хуманитарци " данас 5.8.2019. одлучили су да заједно са својим наставницима организују једно лијепо спортско дружење хуманитарног карактера, са циљем прикупљања новчаних средстава како би својим другарима из породица слабијег социјалног статуса на овај начин симболично дали подршку, а посебно када се узме у обзир да им предстоје припреме за предстојећу школску годину.

Приче о испраћајима у пензију нису увијек занимљиве, а помало су и тужне јер више у зборници нећемо гледати нека нама толико драга лица. Иако ће одлазак у пензију њима донијети заслужени одмор од овог нимало лаког посла, сигурно је да њиховим одласком наш колектив много губи. Постаје сиромашнији за њихове шале, природну ведрину и то што су сваки школски одмор чинили замиљивим и непоновљивим.
Шта рећи о Васу и Драгану, а да буде занимљиво и оргинално онолико колико су и они били?

Ходала је скромно и готово нечујно просторијама наше школе. Увијек и према свима једнако љубазна, мајчински настројена, обављала је свој посао без икаквих коментара и приговора, никада се ни на кога није жалила.

У Фочи је 31. маја одржана Регионална смотра пројекта „Читалићи“. Учествовали су ученици из девет школа Херцеговачке и Сарајевско-романијске регије.
Основна школа „Свети Сава“ била је домаћин ове манифестације. Припремили су пригодан програм за учеснике. Учесницима се обратио и просвјетни инспектор за српски језик Раде Лаловић.

Издвојено