• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Новости из школе

Обавјештење за родитеље: НАЈАВА УПИСА

И ове школске године, као и претходне , наша школа је подржала експериментално истраживање  на тему „ Утицај интерактивне наставе на квалитет рада ученика у нижим разредима основне школе“.

Припадници територијалне ватрогасне јединице Требиње  у сарадњи са ЈУ „Екологија и безбједност“ одржали су у нашој школи 5. фебруара предавање на тему: „Основе противпожарне заштите и превенција пожара у школским установама“. Циљ овог предавања је упознавање ђака са основама противпожарне заштите и опасностима од пожара. Овом веома занимљивом предавању присуствовао је велики број ученика различитог узраста.

Већ неколико година, уз додатну наставу из Православне вјеронауке, постоји и „Мала школа иконописа“, гдје се дјеца поучавају основама иконописа и праве прве „кораке“ у сликању икона. Ове школске године полазници ове школе су ученици 6. разреда.

Секцију воде вјероучитељица Наташа Ђурић и Лидија Буха.

Према Календару такмичења ученика основних школа РС који је донио 11.10.2018. године Републички педагошки завод основци у нашој школи ће се ове године такмичити из:

Ученици нижих разреда наше школе са школским оркестром и својим учитељима припремили су 25.1.2019. године приредбу поводом школске славе Светог Саве.

У сриједу 26.12.2018. године група ученика из наше школе заједно са учитељем Миланом и Пеђом су ишли у посјету Центру за дјецу са посебним потребама "Сунце нам је заједничко"

Издвојено