• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Новости из школе

Већ је постала традиција да се у нашој школи на васкршњи уторак организује такмичење у туцању јаја и прави изложба најљепше украшених јаја. Због лошег времена такмичење је организовано у малој сали школе. Иако је небо било облачно дјечија лица су била ведра и радосна.


Такмичење се одвија у двије категорије:

1.туцање јаја домаће кокошке и
2.туцање јаја тзв.морке .


Поводом најрадоснијег празника Васкрса, ученици разредне наставе са учитељима и вјероучитељицом Наташом припремили су пригодан програм. Чуле су се рецитације, пјесме, али и поруке. Тако су мали, тако весели, пуни живота, радости и пјесме. Тако и треба, за најрадоснији хришћански празник. Живот чини добро здравље, љубав и праштање. ХРИСТОС ВАСКРСЕ...

У нашој школи је 9. и 10. априла проведено екстерно вредновање ученичких постигнућа из српског језика и математике у 9. разреду. Оба дана вредновању је приступило 124 ученика или 99,2%. Вредновање је протекло без икаквих проблема.
Урађеност задатака из српског језика је 70,24%, а из математике 63,71%.

Поводом Дана дјечије књижевности, 2. априла 2019. године, ми чланови новинарске секције и секције Читалића посјетили смо градску библиотеку. Тај дан је изабран по дану рођења Ханса Кристијана Андерсена. Тамо смо затекли много ученика нижих разреда наше школе који су организовано дошли са својим учитељима.

У Малој сали наше школе, ученици VIII1 одјељења одиграли су одломак из драме „Покондирена тиква“, Јована С. Поповића. То је био њихов симболичан допринос промовисању Дана позоришта, који се сваке године обиљежава 27. марта.

У нашој школи, 21. и 22.3.2019., одржано је едукативно предавање за дјевојчице шестих разреда на тему „Све што желиш да знаш о пубертету“. Предавач је била др Ања Ковачевић, а пројекат је подржан од стране Министарства просвете и културе РС.

Представа коју ће приредити VIII1 одјељења у сарадњи са наставницом Ангелином Кујачић одржаће се у Малој сали Oсновне школе "Јован Јовановић Змај" у сриједу 27.03.2019. године

Препоручујемо:

Дан отворених врата

Термини за пријем родитеља (школска 2018/19 година) овдје  

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Издвојено