• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Новости из школе

Поводом Дана српског јединства, слободе и националне заставе најбољи основци из Херцеговине су по други пут за редом, боравили у Србији и посјетили своје другаре у другим школама, али и обишли многе знаменитости.

Домаћин сеоског имања у требињском селу Кочела, господин Дејан Тарана, угостио је наше ученике како би се упознали са узгајаним повртларским и воћарским културама нашег херцеговачког краја.

Наши школарци су били у посјети фирми "ХЕТИ" из Љубиња која се бави производњом љековитог биља, чајева, суплемената, тинктура, етеричних уља, здравствених и козметичких препарата са посебном намјеном (мелеми, гелови, креме, серуми, етарска уља за инхалацију и масажу, хидролати, мацерати, лосиони за косу) на бази љековитог биља, шумских плодова и пчелињих производа.

Сваког 26. септембра обиљежава се Европски дан језика како би се подигла свијест о важности учења страних језика и бенефитима које познавање истих доноси у свакодневном животу и образовању.

Поводом Европског дана језика у Народној библиотеци Требиње, организован Дан отворених врата.

Сви знамо колико је пожељно од малих ногу развијати свијест о важности правилне исхране. Стога су наши првачићи у склопу редовних активности иницијативе "Школа-пријатељ правилне исхране" били у посјети зеленој пијаци у нашем граду како би видјели које то све врсте воћа и поврћа сусретљиви продавци нуде нашим суграђанима.

Ученици одјељења VI 2 били су у посјети Музеју Херцеговине и умјетничкој галерији „Бокић“. На етнографском одјелу Музеја имали су прилику чути о начину живота, традицији, обичајима и култури живљења својих предака док су на природњачком одјелу видјели дјелић богатства флоре и фауне којим наша кршевита Херцеговина располаже.

Препоручујемо:

еУпис: Промотивни видео

За више информација о електронском упису дјеце у први разред, кликните овдје 

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Дан отворених врата

Погледајте термине за пријем родитеља (разредна и предметна настава) овдје 

Издвојено