• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Новости из школе

Поштовани ученици и родитељи, у понедјељак 2.септембра почиње нова школска 2019/20. година. С радошћу вас очекујемо и дајемо вам најважније информације.

 

Иако на школском распусту, чланови наше школске секције "Мали хуманитарци " данас 5.8.2019. одлучили су да заједно са својим наставницима организују једно лијепо спортско дружење хуманитарног карактера, са циљем прикупљања новчаних средстава како би својим другарима из породица слабијег социјалног статуса на овај начин симболично дали подршку, а посебно када се узме у обзир да им предстоје припреме за предстојећу школску годину.

Приче о испраћајима у пензију нису увијек занимљиве, а помало су и тужне јер више у зборници нећемо гледати нека нама толико драга лица. Иако ће одлазак у пензију њима донијети заслужени одмор од овог нимало лаког посла, сигурно је да њиховим одласком наш колектив много губи. Постаје сиромашнији за њихове шале, природну ведрину и то што су сваки школски одмор чинили замиљивим и непоновљивим.
Шта рећи о Васу и Драгану, а да буде занимљиво и оргинално онолико колико су и они били?

Ходала је скромно и готово нечујно просторијама наше школе. Увијек и према свима једнако љубазна, мајчински настројена, обављала је свој посао без икаквих коментара и приговора, никада се ни на кога није жалила.

У Фочи је 31. маја одржана Регионална смотра пројекта „Читалићи“. Учествовали су ученици из девет школа Херцеговачке и Сарајевско-романијске регије.
Основна школа „Свети Сава“ била је домаћин ове манифестације. Припремили су пригодан програм за учеснике. Учесницима се обратио и просвјетни инспектор за српски језик Раде Лаловић.

Прелистајте нови број "Змаја" који су за Вас припремили ученици и наставници наше школе.

Завршетак основног образовања у суботу 01. јуна обиљежили су ученици деветог разреда Основне школе "Јован Јовановић Змај".

Издвојено