• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Новости из школе

Приче о испраћајима у пензију нису увијек занимљиве, а помало су и тужне јер више у зборници нећемо гледати нека нама толико драга лица. Иако ће одлазак у пензију њима донијети заслужени одмор од овог нимало лаког посла, сигурно је да њиховим одласком наш колектив много губи. Постаје сиромашнији за њихове шале, природну ведрину и то што су сваки школски одмор чинили замиљивим и непоновљивим.
Шта рећи о Васу и Драгану, а да буде занимљиво и оргинално онолико колико су и они били?

Ходала је скромно и готово нечујно просторијама наше школе. Увијек и према свима једнако љубазна, мајчински настројена, обављала је свој посао без икаквих коментара и приговора, никада се ни на кога није жалила.

У Фочи је 31. маја одржана Регионална смотра пројекта „Читалићи“. Учествовали су ученици из девет школа Херцеговачке и Сарајевско-романијске регије.
Основна школа „Свети Сава“ била је домаћин ове манифестације. Припремили су пригодан програм за учеснике. Учесницима се обратио и просвјетни инспектор за српски језик Раде Лаловић.

Прелистајте нови број "Змаја" који су за Вас припремили ученици и наставници наше школе.

У периоду 20 – 24. маја, секција Малих хуманитараца је у холу наше школе припремила једну занимљиву хуманитарно-продајну изложбу.

Ученици четвртих разреда са својим учитељима, дана 26.5., су били на једнодневном излету.

У петак, 24.5.2019., ученици 2. разреда међусмјене су посјетили Музеј Херцеговине. Прегледали су сталну природњачку поставку "Природно благо слива Требишњице" и дио изложбе посвећене Св.Сави "Купник - посљедња престоница српских деспота".

Препоручујемо:

Дан отворених врата

Термини за пријем родитеља (школска 2018/19 година) овдје  

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Издвојено