• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Новости из школе

 
     У галерији Културног центра Требиње 17.2.2020. године је отворена изложба „Немањићи-рађање краљевине“ , чија су поставка умјетничка дјела намјенски прављена за истоимену телевијску серију Радио телевизије Србије.

ОБАВЈЕШТАВАМО РОДИТЕЉЕ ДА ЋЕ СЕ НАЈАВА УПИСА У ШКОЛСКУ 2020/21. ГОДИНУ ОБАВИТИ ОД:

17.2.2020.год. (понедјељак) – 28.2.2020. год. (петак) и то:

 
    Поводом обиљежавања Међународног дана безбједног интернета полицијски службеници Полицијске управе Требиње су у петак, 14.02.2020. године, одржали предавање на тему „Сигурна употреба интернета“. Предавање је реализовано као једна од превентивних активности са циљем да се дјеци укаже на опасност од неправилне употребе друштвених мрежа и других опасности које их вребају на интернету и пружи што више информација о безбједном кориштењу интернета. Овом едукацијом обухваћени су ученици деветог разреда.
 

   Ученици 4-1 одјељења са својом учитељицом су имали занимљиву креативну радионицу из ликовног васпитања (преобликовање материјала) на тему: Роботи 21. вијека. Подијелићемо са вама најкреативније и најмаштовитије радове:

Републички педагошки завод ће у школској 2019/20. години, у свим основним школама Републике Српске, провести екстерно вредновање постигнућа ученика 9. разреда из Српског језика, језика бошњачког народа и Математике.

   У присуству великог броја радника, ученика, пензионера и гостију у школској зборници је данас уприличен свечани ручак и обиљежена школска слава Свети Сава.

 Вјерујући да учење ван учионице може да повећа мотивацију ученика и да знатно побољша однос ученика према учењу, те да позитивно утиче на физичко и ментално здравље школараца, разредни старјешина одјељења 63 , Марина Марковић је спровела активности које су омогућиле да ученици на конкретних примјерима богате своје искуство, подстичу природну радозналост, шире знање из различитих домена, раде на формирању  критичког мишљења, те стварају позитиван однос према науци и свакодневном учењу уопште.

Препоручујемо:

Дан отворених врата

Термини за пријем родитеља (школска 2018/19 година) овдје  

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Издвојено