• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Новости из школе

Данас је наше ученике првих разреда обрадовала посјета фитнес инструктора и спортских тренера рукометног и кошаркашког клуба из нашег града који су одржали мини тренинг и показне вјежбе у циљу промоције физичке активности код дјеце. Са малишанима су разговарали о важности правилне исхране и бављења спортом у раном узрасту.

Захваљујемо се Маји Поповац, Славену Мисити и Душку Марковићу на издвојеном времену и пријатном дружењу.

Поводом одласка у пензију секретарице школе Миленке Самарџић, у школској зборници уприличен је свечани испраћај, на коме су се окупили запослени из наше школе и наши пензионери. Том приликом Миленки Самарџић, пригодне поклоне у име колектива школе је уручио директор, Дарко Јегдић, те се уз врло емотиван говор захвалио Миленки на несебичном раду и залагању:

Поводом обиљежавања 16. октобра , Свјетског дана здраве хране, а у оквиру реализације пројекта „Школе – пријатељи правилне исхране“ данас је у нашој школи уприличен здрави доручак за све ученике разредне наставе.

Традиционална манифестација „Дјечија недјеља“ обиљежена је и ове године у и нашој школи у периоду од 4-10. октобра под слоганом „Заједно можемо све“.

Поштованe колeгe,
Срeћан вам 5.октобар,Дан просвјeтних радника.Да увијeк будeтe надахнути у свом позиву и раду,њeгујтe однос поштовања,разумијeвања,подршкe,повјeрeња и љубави.На овај ДАН изражавам вам захвалност и поштовањe за знањe којe прeноситe и стрпљeњe којим свакоднeвно дарујeтe нашe учeникe.

Ученици наше школе (VII-5 и VII-3), у пратњи разредних старјешина Јелене Војчић и Марине Марковић, провели су једно необично, али врло пријатно поподне у градском парку са Елдином Селесковић, концептуалном умјетницом која је дипломирала на Академији у Вашингтону и која је добитница глобалне награде World Citizen Artists Award коју дођељују културне институције у Великој Британији. Она излаже своје савремене умјетничке радове широм свијета, а инсталација "Тhink Freedom" је отворена у оквиру кампање "12 дана мира" коју спроводи Министарство вањских послова БиХ у нашим градовима и више од 20 дипломатско- конзуларних представништва у свијету, а настала је као реакција на чињеницу да су нам угрожене неке основне слободе.
Наши ђаци су исцртавали мотиве и цртеже, те писали поруке мира, љубави, слободе и толеранције на подцинчаним плохама које имају изглед птице-симбол мира- и које ће обићи много свјетских метропола, а завршна свечана поставка ће бити у Њу Јорку.
Драго нам је да смо били дио ове несвакидашње приче.

Низом активности наша школа је обиљежила Европски дан језика. Припремили смо и видео са  најзанимљивијим детаљима који можете погледати кликом на ЛИНК.

Последње објављено:

Препоручујемо:

Снимак обуке за коришћење еДневник-а за ученике

Снимак обуке за коришћење еДневник портала и употребу "Office 365" алата и сервиса у наставном процесу можете погледати ОВДЈЕ (пријавите се као гост)

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

 

Дан отворених врата

Погледајте термине за пријем родитеља (разредна и предметна настава) овдје 

Издвојено