• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Такмичења 2014/15

У ЈУ ОШ "Свети Василије Острошки" у Требињу одржано је у суботу, 18.4. Регионално такмичење из Информатике. На овом такмичењу, у пратњи наставнице Јелене Граховац, као првопласирани учесник Општинског такмичења, учествовао је и ученик 9. разреда наше школе Марко Уљаревић.

У конкуренцији 8 најбољих информатичара основношколског узраста источнохерцеговачке регије наш Марко је био, опет, најбољи. Овим бриљантним резултатом и он се пласирао на Републичко такмичење на коме му 23. маја желимо много,много успјеха.

Прошао је прољећни распуст. Мало смо одмарали, мало празновали, а било је и оних који су и у току прољећног распуста вриједно радили. Наиме у ОШ "Ристо Пророковић" у Невесињу одржано је у суботу,  4.4. Регионално такмичење из Физике за ученике 8. и 9. разреда. На овом такмичењу у пратњи наставнице Мирсаде Ћурић учествовале су двије изузетне ученице наше школе Ања Дучић и Милица Бегенишић. Ако се сјећате оне су освојиле прво мјесто на Општинском такмичењу из Физике у 8. и 9. разреду.

Посљедњег дана пред прољећни распуст и Васкршње празнике, 3.4.2015. године, наша школа је организовала коктел - дружење за све ученике који су учествовали на школским, општинским и регионалним такмичењима и њихове наставнике. Ученици су од директора добили мала признања у облику дипломе за посигнуте резултате уз пригодне честитке и похвале.

У ОШ "Свети Сава" у Гацку одржано је у суботу,  28.3. Регионално такмичење из Математике за ученике 8. и 9. разреда. На овом такмичењу у пратњи наставника Жарка Милидраговића и Максима Мичете учествовала су два ученика наше школе из 8. разреда :Љубан Чичковић и Ања Дучић. Учествовали и побиједили! Љубан је заузео 1.мјесто, а Ања 3. Радујемо се са њима.
Овим успјехом Љубан се директно пласирао на Републичко такмичење које ће се одржати 25.4. и на коме му желимо много успјеха.

Последње објављено:

Препоручујемо:

еУпис: Промотивни видео

За више информација о електронском упису дјеце у први разред, кликните овдје 

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Распоред писмених провјера

Погледајте распоред писмених провјера овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Дан отворених врата

Погледајте термине за пријем родитеља (разредна и предметна настава) овдје 

Издвојено