• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Посљедњег дана пред прољећни распуст и Васкршње празнике, 3.4.2015. године, наша школа је организовала коктел - дружење за све ученике који су учествовали на школским, општинским и регионалним такмичењима и њихове наставнике. Ученици су од директора добили мала признања у облику дипломе за посигнуте резултате уз пригодне честитке и похвале.

Након тога, наши најбољи ученици и њихови наставници имали су прилику да се друже и размјењују искуства са такмичења. Била је то дивна слика љепше стране нашег школства -оних који заиста неуморно жуде за стицањем нових знања, а које често занемарујемо због проблема са којима се свакодневно срећемо. Ученици су уживали уз сокиће и грицкалице, а стигла је и свечана торта у њихову част. Услиједило је фотографисање са наставницима и управом школе.

Намјера нам је била да се ученицима укаже признање за постигнуте резултате и да их мотивишемо да у будућности постижу још боље резултате. Веома је битно да наши ученици осјете колико су нам важни и знају да школа цијени њихов труд и залагање. Циљ школе је да овакво указивање пажње и награђивање најбољих ученика постане пракса. С тим у вези школа је недавно формирала Комисију за награђивање ученика такмичара и њихових наставника.

Надамо се да ће сада наши ученици имати још већи мотив и сатисфакцију да се такмиче када виде да се њихов труд заиста цијени. Жеља нам је да наши ученици и школа буду свуда препознатљиви по знању и најбољим резултатима. Знање је ипак највеће богатство које човјек може посједовати и које му нико не може одузети. То је једини залог за бољу будућност!

Ево и неколико фотографија са овог лијепог дружења :

Препоручујемо:

еУпис: Промотивни видео

За више информација о електронском упису дјеце у први разред, кликните овдје 

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Дан отворених врата

Погледајте термине за пријем родитеља (разредна и предметна настава) овдје 

Издвојено