• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Прошао је прољећни распуст. Мало смо одмарали, мало празновали, а било је и оних који су и у току прољећног распуста вриједно радили. Наиме у ОШ "Ристо Пророковић" у Невесињу одржано је у суботу,  4.4. Регионално такмичење из Физике за ученике 8. и 9. разреда. На овом такмичењу у пратњи наставнице Мирсаде Ћурић учествовале су двије изузетне ученице наше школе Ања Дучић и Милица Бегенишић. Ако се сјећате оне су освојиле прво мјесто на Општинском такмичењу из Физике у 8. и 9. разреду.

 

И поново смо се обрадовали. Ања је заузимањем другог мјеста и великим бројем освојених бодова успјела да се пласира међу 15 најбољих младих физичара у Републици на нивоу 8. разреда. Желимо јој много успјеха не Републичком такмичењу које ће се одржати 16.маја.


Милица је овај пут имала мање среће. Али ми смо сигурни да ће нас она наредне године поново обрадовати. Не смијемо заборавити да је она овогодишњи општински првак, те и да је једна од прошлогодишњих учесника Републичког финала. А то су,признаћете, одлични резултати иза којих стоји труд и велико познавање физике и њених закона.

Препоручујемо:

еУпис: Промотивни видео

За више информација о електронском упису дјеце у први разред, кликните овдје 

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Дан отворених врата

Погледајте термине за пријем родитеља (разредна и предметна настава) овдје 

Издвојено