• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

На одржаном Градском такмичењу у организацији РПЗ-а и Цивитас-а из „Демократије“ за ученике требињских основних школа наши представници, одјељење 6-2, су заузели друго мјесто са освојених 255 бодова.

Рјешавајући увијек актуелни проблем „Насиље међу вршњацима“ ученици овог шестог разреда су предложили низ стратегија, а као своје рјешење предложили су кутију повјерења и разредни уговор. У кутију повјерења , која се налази у школском холу, ученици могу да оставе своје анонимне притужбе, проблеме, приједлоге и сугестије, а што је смјерница за рад педагошке слиужбе школе. Кутија се повремено отвара, а стручни сарадниоци школе реагују поводом приспјелих навода. Ученици су самостално осмислили и разредни уговор, сами поставили правила којих би се требали придржавати, те одредили примјерене казне за оне који их крше.

И такмичење из „Демократије“, које су наши ученици завшили на овом нивоу, због тренутне епидемиолошке ситуације обављено је у онлајн формату.

Последње објављено:

Препоручујемо:

Снимак обуке за коришћење еДневник-а за ученике

Снимак обуке за коришћење еДневник портала и употребу "Office 365" алата и сервиса у наставном процесу можете погледати ОВДЈЕ (пријавите се као гост)

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

 

Дан отворених врата

Погледајте термине за пријем родитеља (разредна и предметна настава) овдје 

Издвојено