• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Републичко такмичење из Физике одржано је 23. априла у ОШ „Сутјеска“ Модрича. Као што смо већ најавили на овом такмичењу наша школа имала је два представника: Ању Дучић, регионалног побједника на нивоу 9. разреда и Алексу Турнића, регионалног побједника на нивоу 8. разреда.

Признаћете да није мала ствар наћи се међу петнаестак најбољих у Републици. А и снови се некада остваре, а сан је освојити, ако не прво, онда друго, треће... мјесто. Иза снова наш Ање и освојеног другог мјеста велики је труд, али и велико задовољство. Одмах послије овог такмичења неуморна Ања одлепршала је из Модриче у Бањалуку, у Бански двор, да и својим музичким талентом обрадује заљубљенике музике.

Алекса се пласирао на 11. мјесто и то је огроман успјех, између рангираних мјеста углавном је један до два бода. Али, најавио је, „ћераћемо се још“,у 9. разреду. Морамо  рећи да је пред Алексом још једно Републичко првенство, Алекса је и регионални првак из математике. Он је један од 14 најбољих математичара свога узраста у Републици и учествоваће 21. маја на такмичењу у Бањалуци.

У сваком случају Ања и Алекса су међу најбољима, скроми, радни, вриједни, свестрани... Знамо – о њима ће се тек чути. А ми ћемо једнога дана рећи – Они су били ученици наше школе.

Препоручујемо:

еУпис: Промотивни видео

За више информација о електронском упису дјеце у први разред, кликните овдје 

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Дан отворених врата

Погледајте термине за пријем родитеља (разредна и предметна настава) овдје 

Издвојено