• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Новости из школе

Сви знамо колико је пожељно од малих ногу развијати свијест о важности правилне исхране. Стога су наши првачићи у склопу редовних активности иницијативе "Школа-пријатељ правилне исхране" били у посјети зеленој пијаци у нашем граду како би видјели које то све врсте воћа и поврћа сусретљиви продавци нуде нашим суграђанима.

Ученици одјељења VI 2 били су у посјети Музеју Херцеговине и умјетничкој галерији „Бокић“. На етнографском одјелу Музеја имали су прилику чути о начину живота, традицији, обичајима и култури живљења својих предака док су на природњачком одјелу видјели дјелић богатства флоре и фауне којим наша кршевита Херцеговина располаже.

Европски дан без аутомобила обиљежава се 22.септембра. Иако је то само један дан, има за циљ да становницима планете Земље скрене пажњу на штетност прекомјерне употребе аутомобила за животну средину.

У нашем крају почела је берба грожђа, па су наши школарци били у посјети винограду породице Петијевић како би научили зашто је важно да се грожђе уврсти у дјечију исхрану.

Свечани пријем ђака

Драги наши мали матуранти, нека су вам срећне све стазе којим кренете! Не заборавите да сте у нашим срцима оставили посебно мјесто и желимо да вјерујемо да смо вас обогатили не само знањем, већ и истинским животним вриједностима.

За ђака генерације у овој школској 2022/2023. год. проглашена је Калина Ковач, ученица одјељења IX 3. Поред запажених резултата на многим такмичењима, међу којима су и они на републичком нивоу, Калина се истиче својом свестраном личношћу и радозналошћу, темељним приступом извршавању ђачких обавеза, дисциплином, отвореношћу за нова сазнања, сјајном моћи запажања и даром да постави питања на која није увек лако одговорити и која превазилазе област и градиво предвиђено наставним планом и програмом.

Препоручујемо:

еУпис: Промотивни видео

За више информација о електронском упису дјеце у први разред, кликните овдје 

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Дан отворених врата

Погледајте термине за пријем родитеља (разредна и предметна настава) овдје 

Издвојено