• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Новости из школе

Ове године Дан школе, 6. децембар обиљежили смо скромније него у годинама прије пандемије вируса корона, али у складу са мјерама заштите и препорукама Института за јавно здравство РС.

 

У посјети нашој школи била је комисија задужена за мониторинг пројекта Школа-пријатељ правилне исхране којој је предочен досадашњи рад на имплементацији пројектних активности.

Данас су наше малишане посјетили чланови ГКУД "Алат" Требиње. Разговарали су о важности бављења фолклором, правилној исхрани, здравом начину живота, физичкој активности, раду на координацији покрета и меморије. Имали су прилику да виде народну ношњу и науче прве плесне кораке. Овом приликом се зхваљујемо чуварима наше традиције и обичаја, члановима и инструкторима ГКУД-а"Алат" Дејану Тарани, Тамари Шишић и Милици Укропини.

Ученици завршног разреда наше школе су са својим разредницима организовано посјетили Сајам образовања и запошљавања, који је отворен у оквиру пројекта „Ефикасно повезивање образовања и привреде, унапређење практичне наставе у граду Требињу“.

Данас је наше ученике првих разреда обрадовала посјета фитнес инструктора и спортских тренера рукометног и кошаркашког клуба из нашег града који су одржали мини тренинг и показне вјежбе у циљу промоције физичке активности код дјеце. Са малишанима су разговарали о важности правилне исхране и бављења спортом у раном узрасту.

Захваљујемо се Маји Поповац, Славену Мисити и Душку Марковићу на издвојеном времену и пријатном дружењу.

Поводом одласка у пензију секретарице школе Миленке Самарџић, у школској зборници уприличен је свечани испраћај, на коме су се окупили запослени из наше школе и наши пензионери. Том приликом Миленки Самарџић, пригодне поклоне у име колектива школе је уручио директор, Дарко Јегдић, те се уз врло емотиван говор захвалио Миленки на несебичном раду и залагању:

У организацији Удружења дијабетичара, а уз подршку Града Требиња данас је одржан 10. требињски крос против дијабетеса на коме су учествовали и ученици наше школе. Основци су се такмичили у категорији дјечака и дјевојчица, а најбржим ученицима су додијељене дипломе и захвалнице. У овој трци наши ученици су били изузетно успјешни:

Последње објављено:

Препоручујемо:

Снимак обуке за коришћење еДневник-а за ученике

Снимак обуке за коришћење еДневник портала и употребу "Office 365" алата и сервиса у наставном процесу можете погледати ОВДЈЕ (пријавите се као гост)

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

 

Дан отворених врата

Погледајте термине за пријем родитеља (разредна и предметна настава) овдје 

Издвојено