• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Такмичења 2014/15

У ЈУ ОШ "Свети Василије Острошки" у Требињу одржано је у суботу, 18.4. Регионално такмичење из Информатике. На овом такмичењу, у пратњи наставнице Јелене Граховац, као првопласирани учесник Општинског такмичења, учествовао је и ученик 9. разреда наше школе Марко Уљаревић.

У конкуренцији 8 најбољих информатичара основношколског узраста источнохерцеговачке регије наш Марко је био, опет, најбољи. Овим бриљантним резултатом и он се пласирао на Републичко такмичење на коме му 23. маја желимо много,много успјеха.

Прошао је прољећни распуст. Мало смо одмарали, мало празновали, а било је и оних који су и у току прољећног распуста вриједно радили. Наиме у ОШ "Ристо Пророковић" у Невесињу одржано је у суботу,  4.4. Регионално такмичење из Физике за ученике 8. и 9. разреда. На овом такмичењу у пратњи наставнице Мирсаде Ћурић учествовале су двије изузетне ученице наше школе Ања Дучић и Милица Бегенишић. Ако се сјећате оне су освојиле прво мјесто на Општинском такмичењу из Физике у 8. и 9. разреду.

Посљедњег дана пред прољећни распуст и Васкршње празнике, 3.4.2015. године, наша школа је организовала коктел - дружење за све ученике који су учествовали на школским, општинским и регионалним такмичењима и њихове наставнике. Ученици су од директора добили мала признања у облику дипломе за посигнуте резултате уз пригодне честитке и похвале.

У ОШ "Свети Сава" у Гацку одржано је у суботу,  28.3. Регионално такмичење из Математике за ученике 8. и 9. разреда. На овом такмичењу у пратњи наставника Жарка Милидраговића и Максима Мичете учествовала су два ученика наше школе из 8. разреда :Љубан Чичковић и Ања Дучић. Учествовали и побиједили! Љубан је заузео 1.мјесто, а Ања 3. Радујемо се са њима.
Овим успјехом Љубан се директно пласирао на Републичко такмичење које ће се одржати 25.4. и на коме му желимо много успјеха.

Последње објављено:

Препоручујемо:

еУпис: Промотивни видео

За више информација о електронском упису дјеце у први разред, кликните овдје 

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Дан отворених врата

Погледајте термине за пријем родитеља (разредна и предметна настава) овдје 

Издвојено