• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Најмлађи требињски кошаркаши учествовали су на финалном турниру у Сарајеву. Осим њих на овом турниру учествовали су кроз лигашки систем такмичења још три најбоље пласиране екипе: КК „Челинац“ (Челинац), КК „Спарс“ (Сарајево) и КК „Будућност“ (Бијељина). Требињци су заузели треће мјесто.

Кадеткиње ЖКК „Требиње 03“ нове су првакиње Лиге младих БиХ. Ове младе кошаркашице, које тренира Милорад Надаждин, побиједиле су у финалној утакмици у Сарајеву екипу „Младог Крајишника Феникс“ из Бања Луке. Чланице ЖКК „Требиње 03“ су и ученице наше школе Ана Мрдић и Аница Шкриван.

У Баљалуци је одржано љетње републичко првенство у пливању у коме су учествовали млади пливачи из два пливачка клуба из Требиња КВС Леотар и ПВК Леотар. Хелена Лакић освојила је три злата и три сребра у категорији пионира, док је Гојко Јанковић освоjио двије бронзе, једно сребро и једно злато у категорији млађих пионира. Хелена Лакић већ традиционално постиже врхинске резултате, па овај резултат није ништа ново. Честитамо нашим ученицима и желимо још боље резултате у будућности.

У организацији АМД из Требиња 22. априла је одржано квалификационо, регионално, такмичење „Дјеца у саобраћају 2017“. На овом такмичењу учествовало је 10 екипа (2 из Љубиња, 3 из Билеће и 5 из Требиња) од којих 3 из наше школе:

Последње објављено:

Препоручујемо:

Снимак обуке за коришћење еДневник-а за ученике

Снимак обуке за коришћење еДневник портала и употребу "Office 365" алата и сервиса у наставном процесу можете погледати ОВДЈЕ (пријавите се као гост)

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

 

Дан отворених врата

Погледајте термине за пријем родитеља (разредна и предметна настава) овдје 

Издвојено