• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Најмлађи требињски кошаркаши учествовали су на финалном турниру у Сарајеву. Осим њих на овом турниру учествовали су кроз лигашки систем такмичења још три најбоље пласиране екипе: КК „Челинац“ (Челинац), КК „Спарс“ (Сарајево) и КК „Будућност“ (Бијељина). Требињци су заузели треће мјесто.

Кадеткиње ЖКК „Требиње 03“ нове су првакиње Лиге младих БиХ. Ове младе кошаркашице, које тренира Милорад Надаждин, побиједиле су у финалној утакмици у Сарајеву екипу „Младог Крајишника Феникс“ из Бања Луке. Чланице ЖКК „Требиње 03“ су и ученице наше школе Ана Мрдић и Аница Шкриван.

У Баљалуци је одржано љетње републичко првенство у пливању у коме су учествовали млади пливачи из два пливачка клуба из Требиња КВС Леотар и ПВК Леотар. Хелена Лакић освојила је три злата и три сребра у категорији пионира, док је Гојко Јанковић освоjио двије бронзе, једно сребро и једно злато у категорији млађих пионира. Хелена Лакић већ традиционално постиже врхинске резултате, па овај резултат није ништа ново. Честитамо нашим ученицима и желимо још боље резултате у будућности.

У организацији АМД из Требиња 22. априла је одржано квалификационо, регионално, такмичење „Дјеца у саобраћају 2017“. На овом такмичењу учествовало је 10 екипа (2 из Љубиња, 3 из Билеће и 5 из Требиња) од којих 3 из наше школе:

Последње објављено:

Препоручујемо:

еУпис: Промотивни видео

За више информација о електронском упису дјеце у први разред, кликните овдје 

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Распоред писмених провјера

Погледајте распоред писмених провјера овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Дан отворених врата

Погледајте термине за пријем родитеља (разредна и предметна настава) овдје 

Издвојено