• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Поводом одласка у пензију секретарице школе Миленке Самарџић, у школској зборници уприличен је свечани испраћај, на коме су се окупили запослени из наше школе и наши пензионери. Том приликом Миленки Самарџић, пригодне поклоне у име колектива школе је уручио директор, Дарко Јегдић, те се уз врло емотиван говор захвалио Миленки на несебичном раду и залагању:

„Често су успомене и сјећања тачнији и од саме стварности. Живот можда и није оно што се десило, већ оно чега се сјећамо и како се тога сјећамо.
Одлазак у пензију сви замишљамо, када нас више неће сат будити рано ујутру и када нећемо тешким корацима одлазити на посао размишљајући о својим радним обавезама. Зато тај догађај треба прославити како и доликује.

Данас, као и много пута до сада, на лијеп и достојанствен начин испраћамо колегу у заслужену пензију.

Одлазак у пензију је свакако једна од највећих прекретница у животу сваког човјека. Завршава се један период у животу, а почиње нови, надам се не мање добар, а вјерујем и љепши.
Иако си радила у другим установама, част нам је што си дочекала пензију у нашој установи и задовољство нам је што те баш ми испраћамо у пензију.

Драга Мико,
Миленка, само име од ријечи Мила – драга, мени лично, а вјерујем и свима вама јер је Мика изузетно драга особа: тиха, вриједна, ненаметљива, топле и искрене душе, пуна позитивне енергије и ведрог духа.

Прeпознатљива по свом раду, односу према колегама и радним обавезама, у нашој школи оставила си неизбрисиви траг радећи свој посао одговорно, савјесно и стручно, што си свакодневно показивали и доказивала, као што је, између осталог, уредна документација и архива података које остављаш своме насљеднику. За ових 10 година у нашем колективу показали си да си човјек и колега какав се само пожељети може.

По природи посла моја сарадња са тобом је била свакодневна. Дио мене је радостан због твог одласка у пензију, а један дио мене је и тужан јер сам заиста имао одличног човјека и сарадника, одличну сарадњу и биће ми тешко и требаће ми времена да се навикнем да радим овај посао без тебе.

С тобом је Мико било лако радити и сарађивати. Сваком послу и обавезама си приступала максимално одговорно и стручно. У неким тешким тренуцима твој савјет, сугестија и подршка много су ми значили. Заједно смо прошли много лијепих и тешких тренутака, али у свакој ситуацији заједнички смо доносили најбоље рјешење, у интересу свих радника и школе као цјелине.

Понеки осмијех и понека суза овдје нас присутних значе велико ХВАЛА.

Велико ХВАЛА за све, желим ти у своје лично име и у име колектива школе срећан одлазак у пензију, да пензионерске дане проводиш у здрављу, срећи и сваком напретку. Врата наше школе, као и свим нашим пензионерима, су ти увијек отворена, и увијек си добродошла на кафу уз неизбјежну чашицу разговора. Надам се да ћеш уживати у сваком новом дану који је пред тобом, окружена људима који те воле и поштују, радајући се успјесима своје дјеце.

Лично желим ти, АКО БОГ ДА, да се оствариш као бака, да се поносиш својим унуцима и свакодневно радујеш њиховом загрљају и дружењу са њима. “

Наша драга и од свих чланова колектива уважена и поштована секретарица Мика, видно узбуђена и ганута, захвалила се директору и члановима колектива на лијепим ријечима и жељама. Животни пут и ратна времена су је, као и многе, довели до нашег града и наше школе гдје је лијепо примљена. У свом обраћању колегама истакла је захвалност за све лијепо проведене дане и пружену могућност да ради и стекне услове за одлазак у пензију.

 

Последње објављено:

Препоручујемо:

Снимак обуке за коришћење еДневник-а за ученике

Снимак обуке за коришћење еДневник портала и употребу "Office 365" алата и сервиса у наставном процесу можете погледати ОВДЈЕ (пријавите се као гост)

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

 

Дан отворених врата

Погледајте термине за пријем родитеља (разредна и предметна настава) овдје 

Издвојено