• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Ове године Дан школе, 6. децембар обиљежили смо скромније него у годинама прије пандемије вируса корона, али у складу са мјерама заштите и препорукама Института за јавно здравство РС.

У жељи да покажу свој рад и таленат разиграни малишани су изложбама, пјесмама и рецитацијама обиљежили рођендан школе, свако у својој учионици. У школској зборници послужена је скромна закуска. Директор школе, Дарко Јегдић захвалио се свим радницима и пензионерима на несебичном доприносу у остваривању и унапређивању заједничких васпитно-образовних циљева. С поносом је истакао остварене резултате наших ученика на такмичењима у протеклој школској години.

Такође се захвалио родитељима и свим људима добре воље и пријатељима школе који су препознали наше циљеве и својом подршком и помоћи дали свој велики допринос у њиховом остварењу. Овом приликом уручене су и јубиларне награде нашим драгим колегама за деценију и двије деценије рада у које су уткали марљивост, вољу, стрпљење, преданост, знање: Мирославу Бовану, Љиљани Краснић, Неђу Чоловићу, Нади Мичети, Радмили Анђелић, Сенки Пижули и Весни Миличић.

СВИМ УЧЕНИЦИМА, ЊИХОВИМ РОДИТЕЉИМА; ОСОБЉУ ШКОЛЕ, НАШИМ ДРАГИМ ПЕНЗИОНЕРИМА, НАШИМ ПРИЈАТЕЉИМА, СРЕЋАН ДАН ШКОЛЕ!

Последње објављено:

Препоручујемо:

Снимак обуке за коришћење еДневник-а за ученике

Снимак обуке за коришћење еДневник портала и употребу "Office 365" алата и сервиса у наставном процесу можете погледати ОВДЈЕ (пријавите се као гост)

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

 

Дан отворених врата

Погледајте термине за пријем родитеља (разредна и предметна настава) овдје 

Издвојено