• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Колектив наше школе данас се на пригодној свечаности опростио од још једног дугогодишњег члана, од Душка Самарџића, наставника физичког и здравственог васпитања.

Као и многи други, Душко је својим радом оставио неизбрисив траг у колективу. Испраћајући бројне генерације нисмо ни свјесни како године брзо пролазе, али трагови остају. Било је у тим бројним годинама много лијепих, али и мање лијепих тренутака... па лијепи остану у сјећању, а мање лијепе заборавимо. У свом раду Душко се увијек трудио да са ученицима и колегама гаји топле и пријатељске односе и многе генерације ће га сесјећати са радошћу.

Опраштајући се од њега пригодним ријечима Милена Вицо, помоћник директора, му је зажељела, у име свих чланова колектива, да дуго и у добром здрављу ужива у новом поглављу животне приче. Да му то буде период уживања и радости. Нагласила је да се од њега не опраштамо заувијек, да га очекујемо на кафи, на великом одмору и на свим нашим школским свечаностима, које је својим присуством увијек увесељавао.

Увјерени смо да ће Душко наш колектив увијек сматрати својим, а нама је увијек добродошао.

Послије уручења поклона услиједиле су честитке и фоткање са колегама, а дјелић атмосфере можете видјети у галерији слика.

 

 

Препоручујемо:

еУпис: Промотивни видео

За више информација о електронском упису дјеце у први разред, кликните овдје 

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Дан отворених врата

Погледајте термине за пријем родитеља (разредна и предметна настава) овдје 

Издвојено