• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Регионалног такмичења из математике за ученике од 7-9. разреда одржано је 19. марта у ЈУ ОШ „Свети Василије Острошки и Тврдошки“ у Горици . На такмичењу је из наше школе учествовало 5 ученика: 2 ученика 7. разреда и 3 ученика 9. разреда. У пратњи ученика биле су наставнице Назмија Трапарић и Ивана Козић.

На нивоу 7. разреда међу 12 најбољих математичара такмичили су се Милица Рајковић и Анастасија Делић и пласира се једна на 6, а друга на 9. мјесто на чему им честитамо. За ученике 7. разреда такмичење се завршава на овом нивоу, али вјерујемо да ће и Милица и Анастасија и идуће године бити учеснице овог такмичења.

На нивоу 9. разреда такмичило се 13 ученика од којих су троје из наше школе Момчило Ћаћић, Николина Кешељ и Анастасија Рајковић којима такође честитамо на одличним резултатима. Иако је на овај ниво такмичења ушао је са другим резултатом Момчило је убједљиво побиједио и далеко иза себе оставио остале такмичаре.

Освајањем другог мјеста заблистала је и Николина Кешељ и доказала да јој је мјесто међу најбољима. Златна средина, 7. мјесто, заслужено је припала Анастасији Рајковић.

Што се тиче пласмана на републички ниво такмичења за сада је сигурно да је карту обезбиједио Момчило, а можда и Николина. Пропозиције су строге – директну проходност има првопласирани, а остале учеснике позива РПЗ – доња граница за позив је први ученик који има мање бодова од побједника регионалног такмичења са најмање бодова.

Последње објављено:

Препоручујемо:

Снимак обуке за коришћење еДневник-а за ученике

Снимак обуке за коришћење еДневник портала и употребу "Office 365" алата и сервиса у наставном процесу можете погледати ОВДЈЕ (пријавите се као гост)

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

 

Дан отворених врата

Погледајте термине за пријем родитеља (разредна и предметна настава) овдје 

Издвојено