• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

6.децембра је Дан наше школе ( дан рођења пјесника Ј. Ј. Змаја ).Тог дана у нашој школи је било и радно и свечано. Ученици су са својим наставницима припремили изузетно лијепу и смисаону приредбу која је изведена и за прву и за другу смјену. Мала сала школе,као и обично у овим приликама, била је претијесна. Школа је одзвањала дјечијом пјесмом, смијехом и аплаузима.

Весела атмосфера је настављена и у вечерњим сатима гдје је за раднике Школе, како ове садашње тако и за оне бивше, организовано вече дружења у ресторану Огњиште.

Присутне чланове колектива и госте бираним ријечима добродошлице поздравио је Дарко Јегдић, директор школе (преносимо изводе из говора):

.......“ Посао просвјетног радника је много одговоран и тражи пуно енергије, стрпљења, разумијевања, рекао бих и љубави према нашим ученицима. Подучавати наше ученике наставним, али и животним лекцијама је изазов, али и привилегија, јер смо били дио њихове младости. На том путу увијек је била и биће подршка руководства школе, а посебно истичем да ћемо заједничким тимским радом,идући корак по корак, степеницу по степеницу, остваривати циљеве из живота и рада школе.

Хвала свим члановима колектива што је свако од вас својим одговорним и квалитетним радом дао свој пуни допринос у унапређењу и развоју школе. То значи да будемо успјешан колектив, колектив у којем се осјети једна позитивна атмосфера испуњена међусобним уважавањем, поштовањем, сарадњом, подршком и помоћи.

Поводом Дана школе наши ученици и наставници су припремили предивну приредбу, а овом приликом ја се свима њима захваљујем на уложеном труду и учешћу у њеној реализацији.

У овој години посебан траг и посебно драг траг свима нам члановима колектива је обнављање издавања школског часописа „ЗМАЈ“. Данас на Дан школе је објављен први број, а планирано је да на крају школске године објавимо и други број. Овом приликом желим да се захвалим новинарској секцији, свим ученицима који су учествовали у изради школског часописа, као и наставницима члановима Тима за издавање школског часописа.

Ову прилику бих искористио да поздравим и наше пензионере, да их позовем да дођу у школу. Хвала и Вама на доприносу који сте дали у развоју школе, а нарочито директору Драгославу Ђордану, који је са те позиције дао пуни допринос у развоју школе. У развоју школе велики допринос је дао и директор Недјељко Ножица, који је нажалост преминуо ове године. Желим и вама да кажем да не треба да бринете да су колеге које су вас замијениле наставиле успјешним путем који сте ви започели у васпитању и образовању ученика наше школе.“........

Директор се захвалио многобројним донаторима, предузећима и појединцима на помоћи, подршци и донацијама у протеклим годинама. Нарочито се захвалио Граду Требињу и бившем Градоначелнику, Г-дину Луки Петровићу на разумијевању и подршци везаној за ограђивање школског дворишта (пројекат је финансирало Министарство и Град у једнаким омјерима).

Испред свих запослених, те садашњих и будућих генерација наше школе директор се посебно захвалио и уручио Захвалницу колеги Предрагу Стевовићу који је донирао сав камен за школску ограду.

Поводом овог јубилеја и сви радници Школе су од Управе добили пригодне поклоне са дирљивом посветом у знак сјећања на 35огодишњицу постојања школе у овој згради. Знак пажње вриједан помена!

Приредба

Прослава

Препоручујемо:

Дан отворених врата

Термини за пријем родитеља (школска 2018/19 година) овдје  

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Издвојено