• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

 

Иако на школском распусту, чланови наше школске секције "Мали хуманитарци " данас 5.8.2019. одлучили су да заједно са својим наставницима организују једно лијепо спортско дружење хуманитарног карактера, са циљем прикупљања новчаних средстава како би својим другарима из породица слабијег социјалног статуса на овај начин симболично дали подршку, а посебно када се узме у обзир да им предстоје припреме за предстојећу школску годину.


Секција има тенденцију да прерасте и у удружење "Дјеца дјеци" које би мотивисало ученике да помажу једни другима кроз разне видове изложби, концерата, радионица, утакмица, школских базара и слично.
Овај пут, на позив се срдачно одазвао еминентни кошаркашки тренер Петар Алексић, који живи и ради у Фрибургу у Швајцарској. Он је одржао едукативно предавање на тему важности вјежбања и исхране, те одрадио са малишанима тренинг и сет активности са показним вјежбама, а донација за учешће у програму је била на добровољној основи. Мотивација није изостала ни код наших кошаркаша, који су, иако сада на одмору, радо одвојили вријеме да својим доласком увеличају ово лијепо дружење, те одиграју пријатељску утакмицу у ову хуманитарну сврху.

Препоручујемо:

Дан отворених врата

Термини за пријем родитеља (школска 2019/20 година) овдје  

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Издвојено