• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Поводом Европског дана језика, који се сваке године обиљежава 26. септембра, како би се Европљани охрабрили да уче стране језике,те да подстичу интеркултурну размјену и сачувају језичко насљеђе свог континента, професори Актива страних језика наше школе су заједно са својим ученицима тог дана обогатили своје часове разноврсним садржајем, презентацијама, радионицама и креативним паноима на неколико страних језика и тиме указали на потребу и значај њиховог учења.

Ученици деветих разреда су интервјуисали наше суграђане и разговарали са њима о томе колико је важно знати језике, те су направили и видео запис којим су жељели да подијеле своје знање о настанку језика,познатим личностима које говоре стране језике, о највећим полиглотама, о потреби и разлозима за учење језика као и грешкама код учења језика.
Ученици подручног ођељења у Ластви су упознати са активностима амбасаде Француске у БиХ као и са улогом и активностима Француског института који ђелује на подручју Сарајева, Мостара и Бања Луке. Информисани су о могућностима школовања у Француској, студирању и о условима за стипендије. Такође су упознати са међународно признатим сертификатом испита ДЕЛФ и ДАЛФ као и дипломе ТЦФ које имају прилику полагати и у нашем граду једном годишње.


Дјелић спроведених активности погледајте у нашој галерији слика и на нашој фејсбук страници.

Припремили смо вам и видео магтеријал.

Препоручујемо:

Дан отворених врата

Термини за пријем родитеља (школска 2018/19 година) овдје  

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Издвојено