• Тел/Факс: 059/260-996
  • Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Оставите нам коментар или сугестију (анонимно)  

Представљамо вам Софију Брборић.

Ако ме  питате ко је Софија Брборић, са поносом ћу одговорити да је  Софија ученица наше школе,  одлична ученица петог разреда . 

Занимљиво је да није имала ни пет година када је први пут наступила на нашој школској приредби и побрала аплауз одушевљења.Од тада па до данас радовала нас је наступом  на свим школским манифестацијама, те учествовала на бројним такмичењима на којима је више него успјешно представљала себе, нашу школу, наш град. Није лако набројати све манифестације на којима је Софија учествовала и побјеђивала. Већ са шест година 2017. побиједила је у Дјечијем музичком фестивалу „Звон звонке пјесме“. Побиједила је и на наредном „Звону“, 2018. године.  У дуету са Ањом Ђурић била је учесник  „Ђурђевданског фестивала“ 2018. године. У оквиру хуманитарне акције „С љубављу храбрим срцима“ одазвала се позиву предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић и заједно са младим талентима из цијеле Републике учествовала у Донаторској вечери одржаној у Банском двору. У нашем Требињу учествовала је и у хуманитарном концерту за прослављеног кошаркаша Здравка Чечура. Учествовала је и на  Концерту музичких талената поводом Моцартовог рођења у Сарајеву 2019. године. 

Ове године наша Софија први пут учествује на интернационалним  такмичењима којима је циљ промовисање умјетности, промовисање младих људи. Ријеч је о два такмичења ( за сада): о интернационалном онлајн музичком фестивалу „ Паинтс оф тхe Спанисх сун“ у Барселони, у категорији клавир, те сличном фестивалу у Кавадарцима, Македонија. Овом приликом Софија је извела „Сонатину у ф-дуру“, у класи професорице Соње Марковић. На оба фестивала Софија је у веома јакој конкуренцији освојила прво мјесто.

А ако желите да упознате Софију, поиграјте се словима њеног имена која вјеродостојно описују њену личност:

С – самопоуздана

О – оригинална

Ф – феноменална

И – интелигентна

Ј – јединствена

А – амбициозна.

Поносни смо што нашу школу похађају овакви ученици као што је Софија, посебно стога што се за своје награде изборила у врло јакој конкуренцији и показала своје изузетно пијанистичко умијеће и изузетне вокалне сособности. Несумњиво је да је таква, посебна, узор својим школским другарима у нашој школи, али и у музичкој, гдје похађа трећи разред. 

Софија, желим ти да оствариш своје снове, да постанеш успјешна и позната, а да при том заувијек задржиш у себи ову харизматичност, спонтаност, позитивност, ведрину и топлину којом зрачиш...

 

 

Последње објављено:

Препоручујемо:

еУпис: Промотивни видео

За више информација о електронском упису дјеце у први разред, кликните овдје 

Распоред звоњења

Погледајте распоред звоњења у школи, по смјенама овдје 

Распоред писмених провјера

Погледајте распоред писмених провјера овдје 

Календар образовно васпитног рада

Погледајте календар образовно васпитног рада за текућу школску годину овдје

Дежурство наставника

Дежурство наставника овдје

Дан отворених врата

Погледајте термине за пријем родитеља (разредна и предметна настава) овдје 

Издвојено